spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriLiderul PSD Codrin Ștefănescu: Scoatem și noi oamenii în stradă, NU CEDĂM/...

Liderul PSD Codrin Ștefănescu: Scoatem și noi oamenii în stradă, NU CEDĂM/ România TV: 500.000 de pesediști vor să iasă în stradă/ UPDATE: Cifra a urcat la un milion

-

Nu cedăm, putem face și noi manifestații de stradă. Sistemul nu înțelege că noi am câștigat alegerile și ne dă tot dă tot felul de mesaje, a declarat duminică seară la Antena 3 secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, referitor la manifestațiile din țară împotriva grațierii.

- Reclama -

Mâine vom avea o sedință la partid și vom decide. Nu cedăm, a susținut Ștefănescu.

UPDATE: România TV anunță prin redactorul șef, Eugen Chelemen, citând surse oficiale din PSD că 500.000 de pesediști ar vrea să iasă în stradă. Între timp România TV titrează pe ecran că un milion de pesediști ar vrea să iasă în stradă.

Se fac presiuni din partea colegilor să facem o contramanifestație. Nu vrem să facem asta, dar nu cedăm un milimetru, dar atragem atenția, a susținut el.

Că nu vrea Kovesi sau Soros treaba lor. Noi nu cedăm, a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...