spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăPoliticaLiderul PNL Sibiu l-a împrumutat cu 80.000 de euro pe Ludovic Orban...

Liderul PNL Sibiu l-a împrumutat cu 80.000 de euro pe Ludovic Orban să-și cumpere o casă

-

Liberalul Ludovic Orban a intrat în rândul aleşilor cu proprietăţi, anunță Digi 24. Prim-vicepreşedintele PNL locuia din 2003 într-un apartament de 86 de metri pătraţi, în Capitală. În a doua jumătate a acestui an, Ludovic Orban şi-a cumpărat o casă la nici 10 km de Bucureşti, în Dobroeşti, judeţul Ilfov. Are 200 de metri pătraţi şi a fost cumpărată cu bani dintr-un împrumut. Dar nu de la bancă, ci de la liberalul Mircea Cazan. 80 de mii de euro în total.

- Reclama -

„I-am promis domnului Orban că îl ajut. Între timp, mi-am cumpărat şi eu maşină, mi-am cumpărat altceva, dar promisiunea rămâne promisiune. E o situaţie umană şi colegială şi indiferent cine mi-ar fi cerut, dacă am promis şi dacă pot, ori că e el sau că era Alina Gorghiu sau dacă era Crin Antonescu sau dacă era altcineva, la fel făceam”, a spus Mircea Cazan, conform Digi 24.

La rândul său, Mircea Cazan a împrumutat, în aceeaşi zi în care l-a ajutat pe Ludovic Orban, 30.000 de euro de la trei persoane fizice şi 80.000 de lei de la o altă persoană.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img