spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeLiderul PNL Giurgiu ACUZĂ conducerea partidului și pe Cioloș

Liderul PNL Giurgiu ACUZĂ conducerea partidului și pe Cioloș

-

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, care a candidat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor, dar nu a reuşit obţinerea mandatului, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu găseşte o explicaţie pentru scorul extrem de mic pe care PNL l-a înregistrat la aceste alegeri, în afara „mesajelor proaste” impuse de la centru.

- Reclama -

‘Ce-ar mai fi de spus după scorul extrem de mic pe care l-am înregistrat la aceste alegeri!? De două zile încerc să caut explicaţia acestui scor şi nu găsesc. Am muncit patru ani, m-am implicat, am făcut o campanie onestă, cinstită, electoratul însă a ales ca oamenii cinstiţi să stea acasă. Cu siguranţă o să mă întrebaţi dacă voi pleca din Giurgiu. Nu plec. Nu plec pentru că aici am descoperit prieteni, oameni serioşi şi trebuie să rămân să mă lupt pentru ei. Am fost numit până la alegerile care vor avea loc luna viitoare, nu ştiu dacă voi mai candida sau nu pentru un nou post de preşedinte, asta rămâne la latitudinea colegilor. Eu m-am autoevaluat şi nu am găsit nicio breşă în activitatea mea, am încercat să unific, am încercat să fiu un preşedinte pentru toată lumea… Dacă vreţi, am pierdut aceste alegeri datorită mesajelor proaste de la centru şi aici vă spun un lucru: în prima săptămână de campanie m-am dus cu cartolina cu Dacian Cioloş şi oamenii care mă cunoşteau întrebau: cine candidează de fapt, dumneavoastră sau Dacian Cioloş!? Deci am pierdut o săptămână cu aceste mesaje. Cred că ni s-a impus cam mult, poate mult prea mult de la centru ce să facem în politică’, a declarat Gheorghe Ştefan.

El a completat faptul că de aici înainte va monitoriza activitatea PSD pentru că îi este greu să creadă că promisiunile cu care au intrat în această campanie „vor fi onorate”.

‘Voi sta şi voi monitoriza activitatea PSD, deja văd că problema celor 102 taxe începe să fie reanalizată de PSD, problema creşterilor salariale e amânată pentru 2018. Eu am vrut să fiu un politician corect şi nu am promis nimic mai mult decât ceea ce pot oferi. Oricum, le mulţumesc celor aproape zece mii de giurgiuveni care m-au votat’, a completat liderul PNL Giurgiu.

Atât Gheorghe Ştefan, cât şi candidatul de pe primul loc al listei PNL Giurgiu pentru Senat, Dan Vlaicu, au spus că de aici înainte ‘la PNL trebuie să înceapă un proces amplu de reorganizare’.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...