spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăDezvaluiriLiderul ALDE din Parlamentul European susține că a convenit cu Tăriceanu implementarea...

Liderul ALDE din Parlamentul European susține că a convenit cu Tăriceanu implementarea fără condiționări a recomandărilor Comisiei de la Veneția

-

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, oferă detalii, într-o postare pe contul său de Facebook, cu privire la întâlnirea avută cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Verhofstadt susține că a „convenit” cu liderul ALDE România să fie implementate, în integralitate și fără condiționări, recomandările formulate de Comisia de la Veneția, transmite Digi 24.

- Reclama -

Ieri, am avut o întâlnire cu domnul Tăriceanu în Bucureși. Am convenit că singura cale pentru garantarea statului de drept în România este implementarea completă și necondiționată a tuturor recomandărilor Comisiei de la Veneția. Aceasta înseamnă că toate cele trei părți aflate în discuție – reforma sistemului judiciar, a Codului penal și a Codului de procedură penală – trebuie să fie pe deplin în linie cu toate recomandările Comisiei de la Veneția și că, prin urmare, după adaptarea și aprobarea în Guvernul României și în Parlament, o a doua consultare a Comisiei de la Veneția este necesară”, scrie Guy Verhofstadt, pe contul său de Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img