spot_img
26.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDezvaluiriLider PNL se desolidarizează de războiul cu Cioloș

Lider PNL se desolidarizează de războiul cu Cioloș

-

Avantajul major al formațiunii sale e faptul că este o formațiune nouă, cu oameni relativi noi în politică. PNL-ul nu este un partid nou, dar are avantajul formațiunii politice care a făcut istorie. De la partidul lui Cioloș publicul așteptă ceva, de la noi are așteptări mult mai mari. Soluția noastră trebuie sa fie una pragmatică, una care să convingă electoratul de dreapta că avem rezolvări la problemele stringente ale societății de azi. Și în nici un caz polemizarea cu Cioloș!, a scris pe facebook președintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache.

Petrache este singurul lider PNL care într-o declarație publică se disociază de războiul declarațiilor dintre Cioloș și PNL.

Declarația lui Cioloș e în linia fireasca a politicii pe care o promovează și care speră să-i aducă puncte. Bazinul electoral din care vrea să adune voturi include și bazinul electoral al PNL. (….) Proiectul nostru trebuie să oprească plecările românilor, să fie unul care să dea garanția unui viitor pentru cetățenii României aici, acasă. Partidul Național Liberal trebuie să ofere soluții pentru creșterea calității vieții, astfel încât românii să trăiască cu demnitate, în țara lor, mai susține Petrache.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img