spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăAnalizeLider PNL: Responsabilii de eşec să PLĂTEASCĂ

Lider PNL: Responsabilii de eşec să PLĂTEASCĂ

-

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, susţine că alegerile interne în partid sunt ”absolut necesare” după scrutinul de duminică, el spunând că în PNL ”se impune neapărat o analiză serioasă şi eventual o conducere reformată, care să preia partidul să-l organizeze şi să-l pună pe şine”, că deocamdată liberalii sunt ”săriţi de pe şină”. Filipescu a declarat pentru News.ro că liberalii trebuie să tragă ”o linie” şi să socotească ”ce au de făcut în continuare şi cu cine”.

- Reclama -

Liderul PNL Călăraşi a declarat duminică seară, pentru News.ro, că după ce un partid pierde ”în halul” în care PNL a pierdut aceste alegeri, se impune o analiză serioasă şi o nouă conducere care să pună PNL ”pe şine”, iar responsabilii pentru rezultatul de după alegerile parlamentare ”să plătească”.  

”Aceste alegeri sunt absolut necesare. Normal că după ce un partid pierde în halul în care a pierdut alegerile, se impune neapărat o analiză serioasă şi eventual o conducere reformată, care să preia partidul să-l organizeze şi să-l pună pe şine, că noi, deocamdată, suntem săriţi de pe şină. În situaţia în care ai un rezultat de 22%, şi staţi puţin că încă nu ştim dacă-l avem pe ăsta de 22, şi aveai intenţia să intri la guvernare, normal că trebuie ca şi conducerea partidului să facă un raport foarte clar şi eventual chiar să spună care sunt problemele pe care le-a ales greşit şi cei care sunt vinovaţii trebuie să plătească”, a declarat Răducu Filipescu.

Acesta a precizat că ”nu e vorba de un nume” care să fie responsabil.

”E vorba de tot biroul politic care a coordonat această acţiune şi care toată lumea trebuie să îşi dea cu părerea, să tragem o linie şi săsocotim ce avem de făcut în continuare şi, bineînţeles şi cu cine”, a mai spus Răducu Filipescu.

Duminică seară, şi preşedintele filialei judeţene Argeş a PNL, senatorul Ion Popa, a afirmat că este ”normal” ca în partid să se organizeze alegeri, după ce vor fi centralizate rezultatele finale ale votului de duminică. Liderul PNL Argeş a declarat că va demisiona din funcţie, dacă filiala pe care o conduce nu va atinge obiectivul propus pentru acest scrutin.

Totodată, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat duminică seară că la nivelul partidului trebuie să fie organizate ”alegeri cât mai repede” şi că până atunci ”cineva trebuie să joace rolul de preşedinte”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...