Lider PNL ACUZĂ: Alegerile interne sunt aranjate

0
92

Fostul purtător de cuvânt al PNL, deputatul Ionuț Stroe, acuză într-o postare pe facebook faptul că alegerile interne din PNL vor fi trucate.

POSTAREA LUI IONUȚ STROE:

Decalogul alegerilor dubioase în PNL Dolj
Mic îndreptar de ”aranjare” 😉 a alegerilor interne
1. De frica competiției, se demite conducerea organizaţiei municipale – nestatutar și premeditat și se impune un președinte agreat.
2. Se convoacă forțat și imediat organizarea de alegeri în organizație (!?!) fară a se consulta cu nimeni din PNL Craiova și în absența unui calendar de alegeri interne.
3. Se ridică din sediu documentele contabile și chitanțierele. Se interzice organizaţiei municipale dreptul de a mai încasa cotizaţiile membrilor săi.
4. Se refuză participarea la alegeri și încasarea cotizației a multor membri invocându-se motive puerile. Se blochează plata cotizațiilor prin delegare, însă celor agreați” li se plătește din ”oficiu”.
5. Se stabilește ca organizarea alegerilor şi încasarea cotizaţiilor să fie făcută la secretariatul organizaţiei judeţene şi nu la Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA).
6. Se convoacă selectiv prin sms ședința de alegeri chemându-se inclusiv persoane care nu sunt membri cu drept de vot ai PNL Craiova
7. Se refuză înregistrarea oricărei cereri sau solicitări la secretariatul organizației prin decizia „conducerii”.
8. Se blochează accesul celorlalți candidați la informații și date oficiale despre organizarea alegerilor: lista celor cu drept de vot – convocatorul, documente justificative de plata a cotizațiilor și lista nominală a tuturor candidaturilor
9. Nu se comunică (căci nici nu există) nimanui calendarul alegerilor în întreaga filială Dolj, ci se stabileşti arbitrar doar data pentru cea de la Craiova.
10. Se utilizează cam prea mult telefoanele de “îmbărbătare” în scurta şi nestatutara campanie electorală internă.

Zâmbiți, mâine poate fi mai rau! 😉