spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăDezvaluiriLider PNL a mers în puşcărie să negocieze cu primarul arestat Cherecheş

Lider PNL a mers în puşcărie să negocieze cu primarul arestat Cherecheş

-

Deputatul Mircea Man, liderul PNL Maramureş, a mers la închisoarea Gherlă să negocieze cu primarul arestat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Man a fost însoţit de Nutu Fonta, liderul UNPR Maramures, scrie InfoMM.

- Reclama -

Mircea Man vroia sprijinul lui Cherecheş pentru a ajunge preşedintele CJ.

Cum nu se puteau duce cu mana goala la negocieri, Man si Fonta si-au adus aminte ca fac parte din Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor si Coruptiei din Camera Deputatilor, astfel ca s-au prezentat la vorbitorul cu puscariasul Catalin Chereches intr-o versiune oficiala, cei doi fiind interesati de conditiile de arest, modul in care functioneaza inchisoarea etc etc.Ca din intamplare, au avut o intrevedere si cu Catalin Chereches, cu care au incercat sa negocieze functiile importante din cadrul Consiliului Judetean Maramures si Primariei Baia Mare, mai scrie sursa citată.

Man a recunoscut pentru InfoMM ca a negociat cu Catalin Chereches, insa nu a dorit sa ne dea detalii. “Sunteti oameni de presa de atata vreme, ce sa spun eu ce negocieri s-au facut? Pai, daca le fac publice, le-am sters cu buretele”, a spus Man.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img