spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasămareLider PDL, viitor ministru, pamflet muşcător la adresa Tatianei Niculescu Bran şi...

Lider PDL, viitor ministru, pamflet muşcător la adresa Tatianei Niculescu Bran şi a „Suveranului”

-

Profesorul Radu Carp, desemnat ministru de externe în cabinetul din umbră al PDL condus de Cătălin Predoiu, lansează pe facebook un pamflet necruţător la adresa purtătorului de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Tatiana Niculescu Bran. Profesorul Carp ironizează astfel analiza dnei Bran despre Palatul Cotroceni. Dar nu numai. Profesorul Carp îl ironizează şi pe „Suveran”.

TEXTUL PROFESORULUI RADU CARP:

CARP
Am observat astazi cum toti cei din garda mea personala de suveran, cu caciuli din piele de vulpe canadiana, mancau satisfacuti la unul din cele 30 de restaurante all inclusive din incinta palatului. Cum am primit sesizarea ca stridiile si sushi erau pe terminate, am ordonat ca importurile din cateva insule din Oceanul Pacific si din Japonia sa fie intensificate – este nevoie de functionari sanatosi si satui pentru ca treburile statului sa mearga.

CARP2

Am comandat pentru fiecare angajat, din rezerva speciala, cate un Glenfiddich pe zi, digestia este esentiala pentru formularea analizelor politice interne. Am mai comandat la Pascani, undeva departe, in Romania, cateva replici ale tapiseriei de la Bayeux pentru holurile palatului. Am impartit fiecarui angajat bonuri zilnice de 100 de napoleoni de aur pentru cate o cafea din excremente de pisica indoneziana – invitatii nostri trebuie sa simta si un aer nou, putin exotic.
Azi au sosit in curtea palatului si cateva tone de hartie filigranata, cu monograma dinastiei mele. Nu mai avem unde depozita atat de multa hartie. Imprimantele noastre wireless care primesc comenzi exclusiv prin scanarea irisului sunt pline. Am ordonat primului – ministru sa ia o parte din aceasta hartie si sa o imparta catorva scoli mai sarace din extremitatea regatului.
La plecare, am remarcat faptul ca se impune o schimbare radicala de eticheta: femeile de serviciu de pe culoarele palatului trebuie nu numai sa fie, ca si acum, imbracate in halate Burberry dar sa si cunoasca limba franceza. Ele trebuie nu numai sa curete zilnic replicile tapiseriei de la Bayeux dar si sa explice batalia oaspetilor nostri. Suntem un model de buna guvernare si asa trebuie sa fim si in continuare, sa dam un exemplu catorva republici bananiere unde esteticul nu este pus in valoare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img