spot_img
24.4 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăAnalizeLider important al PNL pică moțiunea de cenzură înainte de vot

Lider important al PNL pică moțiunea de cenzură înainte de vot

-

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat luni la Radio France Internationale că „participarea la demiterea acestui Guvern incompetent trebuie să se facă fără nici un fel de condiţie, reţinere sau şovăială„. 

- Reclama -

Practic liderul PNL închide orice posibilitate de discuție cu posibilii disidenți din PSD cerându-le să pice guvernul Dăncilă fără nici o negociere.

Moțiunea de cenzură va fi votată miercuri.

În situația actuală e greu de crezut că unii pesediști vor accepta să își pice guvernul fără nici un fel de condiţie, reţinere sau şovăială.

Raluca Turcan consideră că „ar fi ideal să ajungem la anticipate, însă este foarte greu, pentru că ar însemna ca o majoritate din numărul parlamentarilor, deputaţi şi senatori, să respingă de două ori o propunere de prim-ministru. În aceste condiţii, în care procedura este foarte clar înţeleasă, ar trebui să nu existe nici o reţinere în a pune umărul la curăţarea răului generat de obsesiile acestea bolnăvicioase ale lui Liviu Dragnea”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...