spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeLider ALDE, atac la PSD: Prefăcuți

Lider ALDE, atac la PSD: Prefăcuți

-

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, că între PSD şi ALDE există foarte multe diferenţe de opinii, iar ”cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă”. Despre liderii locali ai social-democraţilor, Lazăr a afirmat că ”sunt prefăcuţi”.

- Reclama -

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a vorbit, luni, într-o conferinţă de presă, despre relaţia cu PSD, după ce un jurnalist a afirmat că cele două partide ”se ţin de mână”.

”Nu, nu ne ţinem de mână cu PSD. Dacă totuşi aţi deschis subiectul ăsta vă spun că nu ne ţinem de mână cu PSD. Din cunoştinţele mele, la nivel central, nu există, să zic o ruptură între cele două partide. Există diferenţe de opinii, foarte multe diferenţe de opinii. Mie mi se pare normal să fie diferenţe de opinii pentru că suntem două partide cu doctrine diferite şi mi se pare normal, iar dacă noi nu acceptam să guvernăm alături de PSD, cine putea să facă guvernarea. Nu există la ora actuală un partid care să obţină peste 50% să guverneze singur. Eu am văzut la TV, o să dau un singur exemplu pe care nu o să-l comentez pentru că nu sunt în măsură. Referitor la Legile justiţiei, aţi văzut-o pe doamna Steluţa Cătăniciu având o altă opinie, şi nu numai dânsa, este şi opinia conducerii şi a domnului Călin Popescu Tăriceanu. Şi aici aş face un comentariu. Cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă. Nu se poate, trebuie să aleagă. O dată au dat că sunt cu răspunderea judecătorilor, apoi au sucit-o, au învârtit-o, nu poţi fii şi în car şi în căruţă, trebuie să alegi. Noi am fost consecvenţi. Eu sunt convins că cei din ALDE, care sunt în comisii, nu vor vota în această formă”, a spus Ioan Lazăr.

De asemenea, liderul ALDE Alba a spus că PSD nu a respectat înţelegerile făcute în această vară la Mamaia.

”Conducerea celor din Alba, cu care am avut numeroase discuţii, sunt prefăcuţi, nu vreau să spun mincinoşi, e prea dur cuvântul, dar sunt prefăcuţi şi nu se ţin de cuvânt. Discuţi cu ei acum şi când au ieşit afară a fost altceva. La Alba nu avem o relaţie aşa cum ar trebui să fie între cele două partide aflate la guvernare. Nu ne ţinem de mână”, a spus Ioan Lazăr.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...