spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăhighlightLider al Partidului Patria, dat fugit la Moscova, în spital la Iaşi

Lider al Partidului Patria, dat fugit la Moscova, în spital la Iaşi

-

Dat dispărut din Republica Moldova, presa anunţând că ar fi fugit la Moscova, un lider al Partidului Patria (condus de Renato Usatîi, a cărui participare la alegeri a fost interzisă) a fost identificat într-un spital din România, anunţă Unimedia.

- Reclama -

petrenco-680x365Este vorba de Grigore Petrenco (foto), fost deputat al Partidului Comuniştilor, în prezent nr.2 în Partidul Patria. El a ajuns în spital după ce marţi a avut un accident rutier în  România. Accidentul a avut loc în apropiere de Iaşi. iar în mașină se mai aflau soția politicianului și mama acesteia, scrie moldonews.

patria

La volan s-ar fi aflat Petrenco, care s-ar fi ales cu o comoție cerebrală și cu mai multe traume după ce mașina sa a derapat din cauza poleiului și s-a răsturnat. Petrenco s-ar afla acum într-un spital din Iaşi, spune presa moldovenească. În timpul percheziţiilor la gruparea Antifa presa de la Chişinău a scris că Petrenco ar fi fugit la Moscova ca şi Renato Usatîi.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...