spot_img
36 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriLiberalul Vîlceanu prins prin păduri cu ”ministrul” Gigi și unchiul Grivei

Liberalul Vîlceanu prins prin păduri cu ”ministrul” Gigi și unchiul Grivei

-

Dezamăgire maximă pentru primarii care s-au prezentat ieri la pensiunea Obștii Peștișani, la invitația deputatului Dan Vîlceanu, care a devenit de-al casei după ce l-a primit în PNL pe interlopul Poenaru, unul din capii Mafiei Pădurilor. Pe drum înspre pensiune, primarii visau ce lucrări vor face și calculau ce comisioane își vor lua, căci Vîlceanu îi mințise că e o întânire cu niște miniștri din Guvernul Orban, pentru alocări de fonduri. La fața locului, singurul ”ministru” cu care-au dat ochii primarii a fost Gigi Pecingină, de la PPDD si PSD, în prezent în carti pentru un post de secretar de stat la Finante, ca sa-l ajute pe caterinca de ministru Florin Cîțu să-i șteargă urmele lui Vîlceanu din afacerile lui penale, cercetate acum de DIICOT Bucuresti, a scris pe facebook jurnalistul gorjean Narcis Daju.

- Reclama -

Bine, Pecingină era flancat de ”greul” Robert Ciocioi, viitor sef la Minprest, si de fosila Grivei, unchiul lui Vîlceanu, care l-a facut zilele acestea pana si pe finul lui Vâlceanu, Puiu Diaconescu, sa i se urce sangele-n cap si sa scrie, la suparare, postari anti-Dănuț. (…) Motivul supararii: Danut l-a trimis pe ”greul” Ciocioi sa negocieze, in locul lui nea Puiu, mentinerea in functie, pe bani grei, fireste, cu mizeria aia de Cârstoc, de la Directia Silvică.New-entry, la intalnirea liberală a fost primarul cu capu mare si creieru mic de la Musetesti, ales din partea PRU si aflat in cautare de partid. Au mai fost primarul de la Balesti, care si-a calcat pe inima lui de pesedist, cu gandul la banii promisi de Vilceanu si la comisioane, si primarii de la Pades, Turcinesti si Calnic. Cu sorț proaspat apretat si zambet ospitalier, gata sa serveasca oaspetii, au fost fostul primar Florin Pavel si Ilie Fuiorea, candidat in cautare de servici, pe care Vilceanu l-a mintit c-o sa-l puna director sau ceva care sa dea bine in CV. Toti invitatii au inteles repede ca nu e nicio sfaraiala si s-au tirat, pe rand, lasandu-l pe Poenaru cu caprioara suferindă de gripă aviară, pe stoc, a mai scris Daju.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...