spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasămareLIBERALII SE CONTRAZIC ÎN PRIVINȚA LUI CĂTĂLIN PREDOIU: Mulți dintre noi l-am...

LIBERALII SE CONTRAZIC ÎN PRIVINȚA LUI CĂTĂLIN PREDOIU: Mulți dintre noi l-am întrebat/ Nu a existat nici cel mai mic semn de întrebare

-

Liberalii se contrazic în privința atitudinii față de Cătălin Predoiu, premierul din umbră al noului PNL, după alegațiile în privința implicării acestuia în cazul de la Buzău privind finanțarea ilegală în care este cercetat fostul consilier prezidențial, George Scutaru. Cei din fostul PNL recunosc că i-au pus numeroase întrebări lui Cătălin Predoiu.  Cei din fostul PDL spun că în PNL nu există nici cel mai mic semn de întrebare faţă de Cătălin Predoiu.

- Reclama -

Am discutat cu domnul Predoiu imediat ce au apărut aceste informații și l-am întrebat mai mulți dintre noi. Ne-a spus la toți același lucru, că nu are niciun fel de probleme, să fim liniștiți”, a declarat Marian Petrache, secretarul general al PNL, duminică seară la Digi24.

Eu nu am auzit să existe nici cel mai mic semn de întrebare şi domnul Cătălin Predoiu merge înainte cu angajamentul asumat. Am definitivat un program de guvernare, un program sustenabil, un program profesionist, cu o echipă largă de oameni în spate şi odată constituită o nouă majoritate parlamentară, cred că domnul Cătălin Predoiu poate fi susţinut ca prim-ministru şi cu o echipă care să nu mai repete greşelile de până acum”, a declarat luni dimineață la Radio France Internationale, vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, care vine din PDL.

Mai mult duminică seară la Digi 24, Marian Petrache îi sugera voalat lui Predoiu un gest asemănător celui pe care l-a făcut Scutaru: Motiv pentru care eu cred în oameni, cred că fiecare trebuie să-și ducă crucea lui și ar fi onest din partea oricăruia dintre noi, dacă știe că are o problemă – așa cum cred că a făcut George (Scutaru – n.r.) – să facă un pas înapoi de dragul echipei. Pentru că un partid înseamnă o echipă și e păcat ca un om să murdărească echipa”.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...