spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateLiberalii lui Flutur se sfâșie intre ei: Tu ești trădător. Ba nu,...

Liberalii lui Flutur se sfâșie intre ei: Tu ești trădător. Ba nu, tu

-

Acuzațiile de trădare se încrucișează pe deasupra liderilor PNL Suceava, după pierderea alegerilor în municipiul Suceava și a președinției Consiliului Județean. După ce primarul în funcție, Ion Lungu, i-a cerut public lui Lucian Harșovschi să-și asume pierderea alegerilor atât pentru funcția de primar la Suceava, cât și a voturilor necesare pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Suceava, primarul reales de la Rădăuți, Bogdan Loghin, îl acuză public de trădare pe colegul său de partid, vicepreședintele Dumitru Mihalescul, fost deputat PNL de Suceava și consul onorific al Coreei de Sud în România, scrie Monitorul de Suceava.

- Reclama -

CE SUSȚINE MONITORUL DE SUCEAVA:

- Advertisement -

Contactat telefonic, Bogdan Loghin a declarat că Dumitru Mihalescul i-a făcut anticampanie în Rădăuți, din fericire pentru el și pentru PNL fără schimbarea rezultatului votului. „Când ai în casă pe cineva căruia i-ai dat cuvântul la lansare, apoi îți face anticampanie, e dezastru”, a comentat Loghin situația de la Rădăuți.

Miercuri, acesta a postat pe pagina sa de Facebook „Rușine Dumitru Mihalescul pentru trădare și fățărnicie!”, iar într-o intervenție telefonică la Radio Top Suceava a declarat că, deși a câștigat alegerile la Rădăuți, acest lucru a fost „foarte complicat, pentru că au existat niște mecanisme în <Republica> Rădăuți, unde și din interiorul partidului s-au mobilizat pentru a nu ieși Bogdan Loghin”. „Voi detalia în zile următoare mai multe lucruri, inclusiv prin implicarea directă a consulului, așa cum îi place să i se spună, Dumitru Mihalescul. Se consideră un mare liberal, dar a făcut tot posibilul să sape partidul, pentru că eu până la urmă sunt din Partidul Național Liberal și nu numai mie mi-a adus deservicii, ci și partidului. Chiar voi ridica această problemă în partid și voi cere excluderea lui, pentru că nu se poate așa ceva – noi să muncim de dimineață până seara pentru a ne îndeplini atribuțiunile, dar și pentru a aduce procente partidului, și alții, din interior, să-și vadă numai interesele lor”.Întrebat de realizatorul Sorin Avram dacă Mihalescul a fost sprijinit și de alți liberali în boicotarea alegerii lui Bogdan Loghin, acesta a declarat că „bineînțeles că a avut și susținători”. „Nu am vrut să vorbesc înainte de alegeri ca să nu creadă lumea că încerc să mă victimizez, fiindcă nu-mi este felul. Dar acum voi vorbi, pentru că inclusiv consilieri de-ai mei din PNL, din acest mandat, au fost ținuți cumva sub control și influențați pentru a-mi aduce greutăți de domnul Mihalescul”, a afirmat Bogdan Loghin, la Radio Top. 

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img