spot_img
22.9 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăMehedințiLiberalii au reușit schimbarea șefului CE Oltenia: El fusese amenințat de șeful...

Liberalii au reușit schimbarea șefului CE Oltenia: El fusese amenințat de șeful PNL Gorj, Dan Vîlceanu

-

Daniel Burlan este, de luni, noul preşedinte al directoratului Complexului Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din ţară, au declarat luni seară pentru News.ro surse din cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi mediului de afaceri.

- Reclama -

Acesta îl înlocuieşte astfel în funcţie pe Sorin Boza, care a fost numit preşedinte al directoratului companiei în decembrie 2016.

Boza fusese amenințat de șeful PNL Gorj deputatul Dan Vîlceanu că va fi schimbat.

”Sorin Boza a fost demis azi de la conducerea companiei”, au precizat sursele citate.

Contactat de News.ro, Boza a declarat că se află la Bruxelles şi că a aflat din presă de această decizie.

”Eu rămân membru în directorat. Suntem cinci membri. Trei ani îmi sunt de ajuns. Nu m-a sunat nimeni (referitor la demitere, n.r.), eu am aflat din presă”, a declarat Sorin Boza pentru News.ro.

Daniel Burlan este membru în directoratul Complexului Energetic Oltenia, specialist în minerit şi fost director general al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. De altfel, Complexul Energetic Oltenia a fost înfiinţat la 31 mai 2012, prin fuziunea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi a celor trei companii producătoare de energie (Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni şi Complexul Energetic Craiova).

CE Oltenia are circa 13.000 de angajaţi.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...