spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriLiberal candidat la șefia unui CJ, dezamăgit: Dacă despre ministrul Alexe m-am...

Liberal candidat la șefia unui CJ, dezamăgit: Dacă despre ministrul Alexe m-am lămurit, ce e cu ceilalți?? Așa mare influență o au câțiva barosani din trecut? Nu era mai simplu să renunțe partidul la dl Flutur, de exemplu, decât să încaseze restul această rușine națională?

-

Romeo Dunca, cel care a fost anunțat candidatul liberal la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, este total dezamăgit de noii săi colegi în urma votului dat în Camera Deputaților prin care PNL nu a dorit înființarea unui DNA al pădurilor din România, scrie Express de Banat.

- Reclama -

„Dezamăgire mare azi la aflarea acestei vești! Păcat. Credeam că e simplu să repari ce au stricat alții atâta timp cât toți, gândeam eu, își doresc același lucru. Dar nu e așa. Nu sunt naiv să-mi închipui că tot ce zboară se mănâncă, dar m-am lăsat dus de val. Cu gânduri bune și cu multă speranța în suflet că împreună cu cei care m-au încurajat se va putea schimba mult”, își începe Romeo Dunca postarea.

Romeo Dunca vorbește și despre eternul dușman al PNL, care ieri însă a ales să voteze un proiect pe care mulți îl văd ca fiind absolut necesar într-o țară în care pădurile dispar peste noapte. „Azi PSD-ul și toți ceilalți pe care pe drept îi hulim au votat pentru controlul strict al pădurilor, dar PNL s-a abținut. Ce naiba înseamnă asta?”. Candidatul la Consiliului Județean cărășean nu se ferește să arate cu degetul spre cei pe care îi considera colegi destoinici și chiar prieteni. „Dacă despre ministrul Alexe m-am lămurit, ce e cu ceilalți?? D-le Ioan Popa, Mircea Hava, Ilie Bolojan, Marcel Vela, Rareș Bogdan, Lucian Căldăraru, cum rămâne cu asigurările pe care mi le-ați dat că în acest partid e ok și el dorește binele țării? Așa mare influență o au câțiva barosani din trecut? Nu era mai simplu să renunțe partidul la dl Flutur, de exemplu, decât să încaseze restul această rușine națională? Rușinea de a trâmbița că vom avea grijă de păduri și să ne abținem la vot atunci atunci când chiar am putea s-o facem?”.

Candidatul PNL apelează până și la Emil Boc pentru a lua atitudine în această chestiune sensibilă și a schimba lucrurile și a repara ceea ce Romeo Dunca numește „o anomalie”. „Dacă nici eu nu mai știu ce să cred, poporul îmi închipui că e debusolat rău de tot…”

Proiectul inițiat de USR a trecut însă de Camera Deputaților, în ciuda abținerii masive din partea PNL. El va ajunge acum în Senat, care este for decizional.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...