”Leprele galbene au pus cruce” pe cel mai important proiect de investiții în infrastructura rutieră din Neamț

0
86

Leprele galbene au pus cruce pe cel mai important proiect de investiții din infrastructura rutieră, început în județul Neamț, DN15 Bicaz – Poiana Largului!, a scris pe facebook președintele CJ Neamț Ionel Arsene.

POSTAREA LUI IONEL ARSENE:

Exasperat de tergiversările Guvernului, de lipsa de comunicare și reaua-voința de a continua cel mai mare proiect de reabilitare a drumului național DN 15 Bicaz – Poiana Largului, constructorul a solicitat rezilierea contractului și a dat în judecată Executivul pentru blocarea nejustificată a plăților pentru lucrările deja efectuate și facturate.

Deși nu au fost în stare să bată un cui pentru dezvoltarea ținutului nostru ori să aducă un leu în beneficiul nemțenilor, acum, liberalii, aceste accidente ale politicii românești, condamnă populația de pe Valea Muntelui la izolare și un întreg județ la subdezvoltare.

Conștient de importanța strategică a acestui traseu pentru zona noastră, am depus eforturi supraomenești să înceapă modernizarea lui, pentru că timp de 50 de ani nu s-a făcut nimic pentru a fi reabilitat, în condițiile în care fuseseră identificate 74 de puncte de calamitate, care puneau în pericol viața participanților la trafic și a locuitorilor din zonă.

Dar nu au capacitatea de a înțelege aceste lucruri leprele galbene, aflate de 6 luni la guvernare. Prin blocarea acestui proiect ne demonstrează încă o dată că nu sunt interesate de oameni, ci de interesele proprii și de partid!

Păcat de munca depusă, pentru că s-a făcut 85% din lucrare! Cine va răspunde pentru faptul că drumul neterminat se degradează, din cauza evoluțiilor meteorologice?

Este o bătaie de joc și o sfidare la adresa nemțenilor! Rușine PNL!