spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAnalizeLeon Dănăilă: Sunt puține persoane elevate în PNL, îl iubesc foarte mult...

Leon Dănăilă: Sunt puține persoane elevate în PNL, îl iubesc foarte mult pe Traian Băsescu

-

Senatorul PNL Leon Dănăilă a declarat că Traian Băsescu este cel mai bun politician din România,  pentru că a știut să facă de toate, are o vastă experiență și cunoaște legile foarte bine. El a lăudat și câteva nume din PNL, dar a susținut că printre liberali sunt cam puține persoane prea elevate.

- Reclama -

”Mie, drept să spun aşa, cât am fost şi sunt în continuare acolo şi-i văd aşa, ca inteligenţă politică, mie mi-a plăcut foarte mult de domnul Traian Băsescu. M-au întrebat şi ăştia de la PNL înainte, când să mă duc, înainte de alegeri, când eram în campanie, m-au întrebat: domnule, ce personalitate politică crezi dumneata că este mai mare? Şi eu am zis: domnule, cred că Băsescu. El a ştiut să facă de toate. Şi s-au mai supărat puţin pe mine, dar în sfârşit. Dar acum m-am convins că ia cuvântul la fiecare şedinţă a Senatului şi în Parlament şi cunoaşte legile foarte bine, are o experienţă politică foarte mare. Cred că e un politician foarte mare. Acuma, cu deficienţele, eu nu ştiu ce are, ce deficienţe, dar eu aşa ca politician îl iubesc foarte mult şi cred că este un om aşa destul de adecvat situaţiei pe care el poate s-o aranjeze din toate punctele de vedere”, a  declarat senatorul PNL, într-un interviu pentru news.ro.

Întrebat de news.ro dacă admiră vreun politician în PNL, Dănăilă a răspuns: ”Sunt în PNL, da. Este doamna Raluca Turcan, care ţine loc de preşedinte. La noi o să fie alegeri în iunie şi, sigur, a promis că o să fie vreo cinci mii de alegători. În rest, nu ştiu. Şi preşedintele ţării care tot este cu PNL, e un om foarte ponderat şi, cred eu, nu am observat deficienţe deosebite în politica pe care a dus-o până acuma. Ţin şi la el foarte mult. Acum el, sigur, că nu o să participe la aceste alegeri, dar totuşi este un om cu totul deosebit după părerea mea. Mai sunt şi alţii. Dar nu ştiu cine o să fie până la urmă ales, n-am testat aşa pe toată lumea”.

Leon Dănăilă a mai susținut că în PNL sunt mai mulți politicieni buni, dar sunt cam puține persoane elevate: ”Dar ştiţi, mai puţine parcă persoane prea elevate există, aş spune. Să nu se supere colegii mei, eu îi susţin, sigur că ţin la ei foarte mult. Unii se pot forma şi după aceea, după ce ajung conducători. Domnul Orban, mai ales acum că a ieşit basma curată, că a ieşit din procesul acela pe care l-a avut, nevinovat. Şi el este un politician foarte bun şi mai sunt şi alţii”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...