spot_img
21.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriLegăturile periculoase ale lui Bogdan Licu, propus prim-adjunct al Procurorului General

Legăturile periculoase ale lui Bogdan Licu, propus prim-adjunct al Procurorului General

-

INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

- Reclama -

Nu ne mira propunerea Ministrului Justitiei, Raluca Pruna, pentru un nou mandat al lui Bogdan Licu pentru functia de prim-adjunct al Procurorului, General datorita urmatoarelor “coincidente”:

Dorina Ioana Coldea (sotia prim-adjunctului SRI, Florian Coldea) și Monica Licu (sotia prim-adjunctului procurorului General) sunt de profesie psiholog, ambele au terminat Facultatea de Psihosociologie a Institutului Național de Informații, ambele sunt angajate ale Serviciului Român de Informații (SRI) și ambele sunt, în acest moment, cadre didactice la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) a SRI.

Dorina Ioana Coldea este lector universitar asociat la ANIMV, iar Monica Licu este conferențiar universitar.

La capitolul coincidențe intră și faptul că atât Florian Coldea, cât și Bogdan Licu și-au obținut doctoratul în științe militare la Academia Națională de Informații, sub coordonarea lui Gabriel Oprea, la un an distanță unul de celălalt.

Teza de doctorat a lui Bogdan Licu este suspectă de plagiat.

Fostul ministru de interne Radu Stroe, fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară, procurorul general adjunct al României, Bogdan Licu, fostul consilier prezidenţial pe probleme de securitate al lui Traian Băsescu, Daniel Moldoveanu, fostul şef al Comisiei parlamentare de control al SIE Romeo Raicu, fostul ministru al Economiei în Guvernul Ponta Mihail Tudose, fostul primar al Sectorului 2 din București Neculai Onţanu, fosta secretară a ex-ministrului de interne Gabriel Oprea Adela Loredana Popescu, nepoata lui Gabriel Oprea și fosta avocată a lui Victor Ponta, Loredana Radu, au făcut cereri de renunţare la titlul de doctorat obţinut la Academia Naţională de Informaţii a SRI.

Cei 9 au cerut să renunţe la titlurile de doctor după ce jurnalista Emilia Şercan i-a acuzat de plagiat pe o parte dintre ei, cu probe, în cadrul unor investigaţii de presă.

Academia Națională de Informații (ANI) a SRI a încercat să pună batista pe ţambal spunând că, din moment ce toţi aceşti doctori au făcut cerere de renunţare la titlul universitar, analiza acuzaţiilor de plagiat şi-a pierdut obiectul, nu se mai impune.

Ofiteri acoperiti ai M.A.I au declarat (sub protectia anonimatului) pentru redactia noastra ca, Bogdan Licu este ofiter acoperit al SRI!!! „Campul tactic” infiltrat la toate nivelele de catre generalul Florian Coldea!!!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img