spot_img
24.4 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeLegăturile companiei Walt Disney cu oficiali chinezi

Legăturile companiei Walt Disney cu oficiali chinezi

-

Asupra companiei Walt Disney au fost făcute presiuni pentru a îşi explica legăturile cu oficialii chinezi pentru producţia filmului de animaţie Mulan. Oficialii sunt acuzaţi că ar fi responsabili pentru atrocităţile din Xinjinag sau pentru acoperirea acestora.

- Reclama -

Mulan, un film care spune vechea poveste chineză a unei femei care se deghizează în bărbat pentru a intra în armată, este cel mai recent blockbuster Disney, care a costat 200 de milioane de dolari. Filmul a avut vineri premiera în China şi a primit critici moderate. În afara Chinei, el a fost criticat pentru că a fost filmat cu ajutorul oficialilor chinezi din Xinjiang, unde sute de mii de etnici uiguri au fost închişi în tabere de reeducare. Membri ai Congresului american au scris companiei pentru a întreba despre legăturile acesteia cu chinezii. Ei au descris legătura drept profund deranjantă. Disney nu a răspuns momentan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...