spot_img
25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeLaura Vicol:Un pic de discreție pe teme "sfinte" nu ar fi rea...

Laura Vicol:Un pic de discreție pe teme „sfinte” nu ar fi rea din partea domnului Cîțu. Am cam văzut ce au făcut așa zisele sale reforme. Au rămas răni în societate și economie pe care acum încercăm să le 

-

Președintele Comisie Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, susține că Florin Cîțu se crede un fel de cititor în stele în momentul în care afirmă că actuala guvernare nu ar dori să facă reforme.

”În fața unei poziții realiste privind aderarea la euro, Florin Cîțu o dă din nou în…reformă. Citește în stele cum că actuala guvernare nu vrea să facă reforme. Un pic de discreție pe teme <<sfinte>> nu ar fi rea din partea domnului Cîțu. Am cam văzut ce au făcut așa zisele sale reforme. Au rămas răni în societate și economie pe care acum încercăm să le pansăm. Din perspectiva domnului Cîțu, a face reforme înseamnă cel mai probabil a pune sare pe acele răni.În altă ordine de idei, sunt chiar curioasă cum merge dialogul domnului Cîțu cu domnul Barna. Când vedem parteneriatul?” a declarat Laura Vicol.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img