spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeLaura Vicol: Știu, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate...

Laura Vicol: Știu, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate de fenomenul alienării parentale. In calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților am înființat un grup de lucru a cărui principală sarcină este tocmai aceea de a corecta problemele legislative de pe această zonă

-

Îmi pare nespus de rău pentru dramele individuale ale multor copii și părinți din această țară și știu, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate de fenomenul alienării parentale. In calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților am înființat un grup de lucru a cărui principală sarcină este tocmai aceea de a corecta problemele legislative de pe această zonă. Asta, apropo de cine și ce priorități are. Nimeni nu stă cu ”burta” pe astfel de proiecte. Cu siguranță nu eu, care pot înțelege în străfundurile sufletului sentimentele unei mame, afirmă pe Facebook deputata PSD Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice.

Consider nedemn ca o publicație pe care am respectat-o întotdeauna, așa cum este DCNews, să folosească numele subsemnatei într-un atac pe care nu îl înțeleg și nu vreau să îl înțeleg, fără a a-mi cere măcar un drept la replică. Îl dau aici.PS: În altă ordine de idei, sunt fericită să vă anunț că proiectul privind înființarea de puncte de prim ajutor în marile centre comerciale a primit astăzi, în unanimitate, raport favorabil din partea Comisiei de Sănătate, mai spune Vicol.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img