spot_img
11.7 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăAnalizeLaura Vicol despre useristul beat: Poate și colegii domniei sale ar fi...

Laura Vicol despre useristul beat: Poate și colegii domniei sale ar fi putut fi mai convingători și să nu îl lase să treacă prin experiența din plen, în loc ca acum să dea declarații docte, ”pe surse”, la presă

-

Președintele Comisie Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, îi ia apărarea deputatului USR, Filip Hăvârneanu, acuzat că ar fi venit sub influența alcoolului la Parlament, după un comportament bizar al acestuia în plen.

- Reclama -

Laura Vicol susține că ”nimeni nu știe de fapt ce a fost acolo”, și bate obrazul colegilor useriști ai lui Havârneanu, care s-au găbit să îl critice pe deputat în presă, în loc să îl fi oprit pe acesta să vorbească în plen.

”Poate voi spune ceva ”nepopular” și ”nealiniat” acum, dar nu am intrat în politică nici să fiu ”populară”, nici să fiu ”aliniată”. Cu toată sinceritatea, cred că e cam multă și rapidă judecată cu privire la situația lui Filip Havârneanu. Poate și colegii domniei sale ar fi putut fi mai convingători și să nu îl lase să treacă prin experiența din plen, în loc ca acum să dea declarații docte, ”pe surse”, la presă. Nu știe nimeni de fapt ce a fost acolo, dar aruncăm cu pietre. Poate nu ar strica să fim mai cumpătați. Poate colegul de la USR, da de la USR, a greșit sau poate este vorba despre altceva.Ce știu, este că acest om a fost de curând într-o zonă de război, iar acolo cred că a văzut orice altceva decât imagini frumoase și relaxante. Este o experiență care lasă urme și fiecare o gestionează cum poate. Sau poate este doar durerea de spate de care, iarăși, nu știm. Nu ar fi deloc rău, zic eu, să fim mai rezervați, chiar dacă suntem politicieni și unii dintre noi simt miros de sânge.”, a spus ea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img