spot_img
2.4 C
București
joi, ianuarie 26, 2023
AcasăAnalizeLaura Vicol: Au contracte de zeci de miliarde de euro pentru proiecte...

Laura Vicol: Au contracte de zeci de miliarde de euro pentru proiecte în România. O duc rău? Nu cred.Or fi spus investitorii austrieci și politicienilor de la Viena că mai rar găsești așa prieten cum este România? Nu mă întrebați pe mine. Poate au făcut-o.Jocul Olandei…greu de găsit cuvinte.Mă opresc aici…

-

Ține-ți prietenii aproape, dar dușmanii și mai aproape. Cam așa și cu Austria. În UE. Ținem dușmanul la sân și facem totul să nu devină cal troian de-a dreptul. Cam atât despre valorile comune și solidaritate.Revoltător. Sigur. Rușinos. Cât cuprinde. Este rușinos când guvernul unui stat cu ”pretenții” nu are experți care să le explice miniștrilor o hartă – aia cu rutele imigranților – sau când același guvern refuză să vadă datele oficiale care i se pun la dispoziție de instituțiile europene. Poate domnii de la Viena își iau informațiile din Pravda. Aia pe stil vechi. Or fi mai credibile astea, afirmă deputata PSD Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice.

- Reclama -

Firmele austriece? Amenințate? De cine, unde și când? Firmele austriece au făcut profit cu toptanul în România. Au contracte de zeci de miliarde de euro pentru proiecte în România. O duc rău? Nu cred.Or fi spus investitorii austrieci și politicienilor de la Viena că mai rar găsești așa prieten cum este România? Nu mă întrebați pe mine. Poate au făcut-o.Jocul Olandei…greu de găsit cuvinte.Mă opresc aici…, mai spune Vicol.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img