spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateLasconi: Dezastru. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred...

Lasconi: Dezastru. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi

-

Elena Lasconi a descris la Digi24 ca fiind „dezastruos” rezultatul ADU la alegerile locale 2024 și l-a atacat în mod dur pe Cătălin Drulă. „Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi”, a declarat Lasconi.

„Dacă vrei să mergi la câștig trebuie să ai un target, unde vrei să ajungi, să nu îți stea nimic în cale, nu cu orgolii. Nu m-am așteptat să fie atât de rău, am crezut că va fi sub 20%, dar nu așa rău. Când am discutat pentru europarlamentare, aveam în cap un scor de minimum 30%, pentru asta trebuia să luptăm. Suntem singura alternativă de dreapta din România și o să reînviem. Sunt multe greșeli, trebuie discuții în partid, e bună câteodată și o lovitură din asta ca să știi că nu ți se cuvine totul. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi. Cred că a făcut o greșeală și cu mine, pentru asta lumea i-a amendat, nu au luat în calcul atât de mult Elena Lasconi, m-au garat la gara de la Câmpulung. Eu chiar sunt o forță, fiecare primar pe care-l cunosc și a reconfirmat merită respectul”, a declarat Lasconi. Întrebată dacă va intra în cursa electorală internă, Elena Lasconi a declarat că nu știe încă și că se va sfătui și cu colegii înainte să ia o decizie.

- Advertisement -

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img