spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvaluiriLaguna albastră a lui Felix, Daniel Constantin şi două personaje cheie

Laguna albastră a lui Felix, Daniel Constantin şi două personaje cheie

-

Războiul declanşat de Dan Voiculescu împotriva pupilului său, Daniel Constantin, ministrul agriculturii şi preşedinte al Partidului Conservator este cu mult mai interesant decât ar părea la prima vedere. Pe cei doi i-au legat multe afaceri, iar mai apoi Voiculescu l-a propulsat şi în politică.

de ANDREI BĂDIN
danielconstantin
danielconstantin2
danielconstantin3
Pe cei doi îi mai leagă acum şi un împrumut, de fapt două, luate de Daniel Constantin pentru achiziţionarea unei vile la Corbeanca (foto), în apropierea domeniului familiei Voiculescu.
danielconstantin4
LAGUNA ALBASTRĂ A LUI VOICULESCU PENTRU DANIEL CONSTANTIN
În urma celebrului împrumut, Daniel Constantin şi familia s-au mutat în Laguna Albastră din Corbeanca,  în apropierea domeniului familiei Voiculescu. Condiţiile împrumutului: rate până în 2016, respectiv 2017. Suma totală: 290.000 de euro. Din declaraţiile de avere de până acum ale lui Daniel Constantin nu reiese că ar fi plătit vreo rată. Deci suma ar fi integral de achitat în acest moment.Nu ştim însă condiţiile împrumutului.E cu dobândă? Sunt penalităţi pentru neachitarea la timp a ratelor? Nu cunoaştem aceste detalii, dar ar fi interesant de aflat.

- Advertisement -

0012A ŞTIUT DANIEL CONSTANTIN DE ATACUL LUI VOICULESCU?
Nu ştim, dar la finalul anului trecut a apărut o informaţie interesantă pe un site de obicei bine informat, inpolitics.ro. Potrivit sursei, Daniel Constantin nu ar mai sta în Laguna Albastră, ci are pus la dispoziţie un apartament de lux într-o zonă foarte bună a Capitalei. Inpolitics observa pe bună dreptate că Daniel Constantin nu are venituri pentru a plăti o chirie de câteva mii de euro pe lună. Atunci cine plăteşte? E şi asta o întrebare. Inpolitics mai scria că, de Crăciun, Daniel Constantin a petrecut în Laguna Albastră. casă  care ar fi acum doar una de vacanţă pentru încă şeful PC.

danielvictorDANIEL CONSTANTIN NU L-A TRĂDAT DE CAPUL LUI PE VOICULESCU
Surse bine informate indică că Daniel Constantin nu a hotărât de capul lui când a decis ca Ministerul Agriculturii să se constituie parte civilă în celebrul proces ICA în care Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare.El s-ar fi consultat cu doi oameni: Ilie Sârbu, cel care a fost la capul afacerii ICA şi care nu a fost deranjat de nimeni până acum, şi cu bunul său prieten, Victor Ponta. Aceştia au fost cei trei care au semnat actul de acuzare al lui Voiculescu. Deja Voiculescu a declanşat atacul la Daniel Constantin. Interesant cănd îi va viza pe ceilalţi doi.

- Advertisement -

danielcasa2CE ŞTIE DANIEL CONSTANTIN?
Multe. Daniel Constantin a fost cel care l-a învăţat pe Dan Voiculescu să atragă bani europeni pentru companiile sale din domeniul agriculturii. Aşa a devenit de încredere. În aceste afaceri sunt băgaţi mulţi, printre care şi deputatul PC, Ion Diniţă, în prezent sub control judiciar.De asemenea, Daniel Constantin ştie şi iţele prin care Voiculescu a dobândit mii de hectare în ţară, de la stat. Într-un cuvânt ştie cam aproape tot despre afacerile agricole ale lui Voiculescu. Dacă şi cât va vorbi nu ştim însă. Dar acest divorţ în stil italian pare că va avea mai multe episoade. Şi trebuie să intre în scenă şi ceilalţi protagonişti. Să urmărim! Va fi foarte interesant! E cu VA URMA...

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img