Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde luni a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi premierul Victor Ponta, este cel la care s-a operat şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în noiembrie 2011 şi în februarie 2012, transmite Mediafax.

În anul 2011, Tenzile Erdogan, mama lui Recep Tayyip Erdogan, în vârstă de 88 de ani, diagnosticată cu colecistită acută, a fost internată şi ea în Spitalul Medipol, unde a murit după câteva zile. De asemenea, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, liderul Partidului islamic panmalaysian, a fost tratat în iunie 2014 în Spitalul Medipol din Istanbul, pentru probleme respitarorii.

Spitalul Universitar Medipol din Istanbul este cel mai mare centru medical privat din Turcia, având secţii de medicină generală, chirurgie cardiovasculară, oncologie şi stomatologie.

Premierul Victor Ponta a fost operat, luni, la genunchiul stâng, la Spitalul Medipol din Istanbul.

“România Liberă” a scris că Spitalul Medipol ar aparţine unui fost coleg de bancă şi susţinător al preşedintelui Recep Erdogan, Fahretin Hogea, preşedintele Turciei şi omul de afaceri Fahretin Hogea având mai multe afaceri împreună.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?