spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020La Sectorul 1, USR a furat cu sacul

La Sectorul 1, USR a furat cu sacul

-

Dan Tudorache, primarul în funcţie al Sectorului 1, a declarat, miercuri, la România TV, că mai mulţi reprezentanţi USR au intrat în clădirea Biroului Electoral Sector 1, de unde au ieşit încărcate cu rucsaci. Social-democratul a explicat că persoanele „nu aveau ce să caute” în clădirea Primăriei Sectorului 1, care în mod normal, e păzită de jandarmi. „Au intrat ca hoţii în clădire şi în vedeam după o oră şi jumătate cu rucsacii în spate. Acel jandarm i-a lăsat să plece. Le-a facilitat plecarea”, a acuzat Tudorache.

- Reclama -

„Cât de mult îşi bat joc de noi? Am văzut filmări când trei persoane avea fiecare în spate un rucsac. Coborau dintr-un loc din care nu aveau ce să caute. O să mă uit pe camere să văd de unde vin acei oameni”, a declarat edilul Dan Tudorache, în direct la România TV.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, edilul PSD i-a explicat jurnalistului Ciutacu faptul că acele persoane „efectiv, la ora 18:30, nu aveau ce să caute” în clădirea Primăriei Sectorului 1.

„Cel mai mult m-a contrariat că acele trei persoane văzute urcându-se, jandarmii le-au facilitat plecarea. Acum îi lasă să plece. Oamenii ăştia îşi bat joc! Ce trebuie să mai demonstrăm că acolo s-a furat şi se fură în continuare. Au intrat ca hoţii în clădire şi îi vedeam după o oră şi jumătate cu rucsacii în spate. Acel jandarm i-a lăsat să plece. Le-a facilitat plecarea”, a afirmat Tudorache.

Edilul spune că „nu trebuia să fie nimeni în clădire”, la momentul la care se aflau reprezentanţii USR.

„Le refacem tot traseul. În clădire sunt camere.  Jandarmii noştri nu i-au lăsat pe reprezentanţii noştri să intre în clădire. Pe reprezentantul PSD care avea la vedere nişte hârzii l-au săltat. (…) Să se facă dreptate şi la hoţia din seara asta la hoţia din USR”, a spus Tudorache.

Unul din indivizii intraţi în sala cu saci este un consilier al lui Clotilde Armand, afirmă Antena 3.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...