spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeLa COP28, europarlamentarul Cristian Bușoi cu ministrul Economiei din Emiratele Arabe Unite,...

La COP28, europarlamentarul Cristian Bușoi cu ministrul Economiei din Emiratele Arabe Unite, ministrul pentru Schimbări Climatice și Energie din Australia și Sanjeev Gupta, CEO Liberty Group

-

La evenimentul „Cut to the Future”, organizat de Liberty Group în marja COP28, alături de Abdullah bin Touq Al Marri, ministrul Economiei din Emiratele Arabe Unite, Christopher Bowen, ministrul pentru Schimbări Climatice și Energie din Australia și Sanjeev Gupta, CEO Liberty Group.Am discutat despre provocările și oportunitățile din sectorul siderurgic și industrial și despre ambiția pe care o avem în UE de a decarboniza industria. Am subliniat imperativul sprijinirii investițiilor concrete în combinatoarele siderurgice europene pentru adoptarea tehnologiilor curate, inclusiv furnale cu arc electric, utilizarea hidrogenului, captarea și stocarea carbonului. Liberty Group, cu prezență semnificativă în România prin combinatul siderurgic Galați, este un partener esențial în realizarea obiectivelor noastre comune, a anunțat pe Facebook europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.

Evenimentul “Cut to the Future” a fost o invitație excelentă la dialog, care a evidențiat nevoia urgentă de a accelera decarbonizarea în industria fierului și a oțelului. Este important să găsim colaboratori în industrie și parteneri de încredere la nivel global pentru un viitor sustenabil și inovator în Europa, mai spune Bușoi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img