spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăActualitateLa cabinetul lui Grindeanu înregistrarea unei cereri durează o săptămână

La cabinetul lui Grindeanu înregistrarea unei cereri durează o săptămână

-

O cerere a Organizației Patronatelor Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR) a avut nevoie de nu mai puțin o săptămână doar ca să fie înregistrată la cabinetul ministrului Grindeanu deși a fost trimisă pe fax. La o lună și jumătate de la depunerea solicitării OPSFPR, in care organzația solicita o întâlnire cu ministrul pentru dezbaterea problemelor din sector, de la minister nu a venit niciun răspuns oficial. Mai recent OPSFPR a trimis o solicitare de întâlnire și pe parte politică, șefului PSD, Marcel Ciolacu, și vicepremierului Grindeanu, tot fără succes, cel puțin până azi (joi, 28 aprilie), transmite Club Feroviar.

- Reclama -

”Suntem dezamăgiți de lipsa unui răspuns și de faptul că Ministerului i-a luat o săptămână să dea un număr de înregistrare cererii noastre darămite să ne dea și un răspuns. Am sunat ca cabinet dar nu ni s-a dat răspuns clar”, spune Vasile Șeclăman, președintele OPSFPR.

Cererea a fost trimisă pe data de 7 martie iar numărul de înregistrare (ceea ce nu înseamnă că ministrul a luat la cunoștință de solicitările feroviarilor – pentru asta probabil a mai trecut o altă săptămână) are data de 14 martie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img