spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăAnalizeKremlinul nu comentează demiterea comandantului Districtului Militar de Vest: Orice face armata în...

Kremlinul nu comentează demiterea comandantului Districtului Militar de Vest: Orice face armata în timpul operațiunii speciale este raportat comandantului șef

-

Președintele rus Vladimir Putin primește rapoarte despre tot ce se întâmplă în timpul operațiunii militare speciale, inclusiv despre regruparea trupelor ruse, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, reporterilor.

- Reclama -

„Desigur, tot ceea ce se întâmplă, orice face armata în timpul operațiunii speciale este raportat comandantului șef”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, ca răspuns la o întrebare despre reacția lui Putin la regrupare.

Purtătorul de cuvânt a dat asigurări că „președintele este într-o comunicare constantă, chiar s-ar putea spune non-stop, atât cu ministrul apărării, cât și cu toți comandanții militari”. „Desigur, nu poate fi altfel în timpul unei operațiuni militare speciale”, a adăugat el.

Întrebat dacă conducerea militară a țării continuă să se bucure de încrederea șefului statului, Peskov a subliniat că „operațiunea militară specială continuă și va continua până la atingerea tuturor obiectivelor stabilite inițial”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului nu a comentat publicațiile conform cărora comandantul Districtului Militar de Vest ar fi fost concediat. „Acest lucru ar trebui să fie transmis Ministerului Apărării”, a spus Peskov.

Ministerul rus al Apărării a declarat pe 10 septembrie că trupele ruse staționate în zonele Balakleya și Izyum au fost regrupate pentru a intensifica eforturile în direcția Donețk.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...