spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
Acasăhighlight#KovesiMossad/ Russsiatoday.ro: Black Cube nu a fost angajată să spioneze cu adevărat

#KovesiMossad/ Russsiatoday.ro: Black Cube nu a fost angajată să spioneze cu adevărat

-

Așa-zisul scandal de ”spionaj” la Kovesi, se rezumă la violarea corespondenței, faptă care se pedepsește în România, cu închisoare de pînă la un an sau cu amendă. Dacă vor sta cele 30 de zile în arest, israelienii vor părăsi România fără să aibă loc niciun proces. Așadar, o întreagă furtună într-un pahar cu apă și singura concluzie care se poate trage e aceea că Black Cube nu a fost angajată să spioneze cu adevărat, ci să se facă că spionează și să se lase prinsă, de cel pe care se făcea că-l spiona, afirmă într-un comentariu Russiatoday.ro.

CITIȚI ȘI:DECLARAȚII HALUCINANTE: Kovesi se încurcă în explicații în scandalul #Mossad/Șefa DNA confirmă indirect că există informații COMPROMIȚĂTOARE: Nu știu ce au găsit, nici nu mă interesează ce au găsit

Cui folosește ? Singurul rezultat palpabil a fost grăbirea deciziei președintelui Klaus Iohannis, în semnarea prelungirii mandatului Codruței Kovesi, ca șef al DNA, deși mandatul său expiră abia în mai 2016. Un alt beneficiar al scandalului de ”spionaj” este SRI care prin mediatizarea așa-zisului eșec pus în seama celebrului Mosad, își justifică eficiența noii sale diviziuni Cyber Security. Romania care vrea sa devina lider regional în Cyber Security, va asigura Ucrainei protecția Cyber Intelligence, din partea NATO. Totuși să ne păzească Dumnezeu de o operațiune neînscenată, dusă de profesioniști autentici, din afara României, mai afirmă russiatoday.ro.

Surprinzător și cusut cu ață albă, este faptul că în cazul Black Cube, niște superspecialiști în informații, dispunînd de hipertehnologie informatică, care au reușit în țări mult mai evoluate decît România, eșuează ca niște ageamii într-o operațiune banală, spargerea e-mailurilor dîmbovițene. Reamintesc că tot în România, un hacker din Arad, numit Guccifer ( Marcel Lazăr Lehel ), cu posibilități materiale mult mai modeste decît Black Cube, a spart și a colectat timp de doi ani e-mailurile lui George W.Bush, Tony Blair, Hillary Clinton și Colin Powel, fără să-l descopere cineva. Abia în august 2013 a fost cercetat de poliție, după ce Guccifer a postat pe pagina sa de Facebook o corespondență, prin e-mail, între fostul secretar american de Stat Colin Powell și europarlamentarul PSD Corina Crețu, amintește siteul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img