spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDezvaluiri#KovesiMossad/ Băsescu: Acum 2 luni mi s-au sustras documente din computer/ PRO...

#KovesiMossad/ Băsescu: Acum 2 luni mi s-au sustras documente din computer/ PRO TV: 20- de personalităţi. monitorizate

-

Acum 2 luni mi s-a spart computerul şi mi s-au sustras documente, tatălui doamnei Kovesi i s-a spart în martie, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu joi seară la România TV.

Nu aveam documente secrete, ci documente nesecrete, am chemat SPP să verifice, dar mai apoi nu s-a întâmplat nimic, a mai spus Băsescu.

- Advertisement -

Fostul şef al statului a făcut aceste declaraţii pornind cazul #KovesiMossad.

Nu a fost primul procuror urmărit, vă amintiţi de Alina Bica la Paris, a fost şi acolo o firmă privată, NU NEAPĂRAT Black Cube, a mai spus Băsescu.

- Advertisement -

Surse apropiate anchetei spun ca suspectii ajunsi in arest ar fi avut misiunea sa adune informatii despre 20 de personalitati publice, care au legaturi stranse cu Guvernul nostru, iar ampla operatiune ar fi inceput in urma cu un an si jumatate, transmit Ştirile Pro Tv.

Rugat să comenteze scandalul Black Cube şi faptul că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar fi fost spionată, Traian Băsescu a răspuns: „N-am decât o amintire legată de acest lucru: Bica la Paris. Nu ştiu cine a fost, dacă a fost tot Black Cube, dar s-a mai întâmplat să avem procurori filaţi. Ca persoană publică e clar că trebuie să te aştepţi. M-a plâns cineva pe mine când ziariştii erau buluc pe maică-mea şi taică-meu era pe patul de moarte? M-am plâns vreodată că presa era buluc pe fetele mele? Asta e viaţa unei persoane publice. Pe urmele Alinei Bica a fost o companie privată, nu paparazzii. Nu neapărat Black Cube, dar o companie privată”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img