spot_img
21.3 C
București
vineri, iulie 1, 2022
AcasăDezvaluiriKovesi: Este doar o chestiune de timp până Sebastian Ghiță va fi...

Kovesi: Este doar o chestiune de timp până Sebastian Ghiță va fi prins

-

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, miercuri, că este „doar o chestiune de timp” până când Sebastian Ghiță va fi prins, ea arătând că la nivelul DNA se verifică o serie de informații în acest sens.

- Reclama -

„Cred că este doar o chestiune de timp până Sebastian Ghiță va fi prins. Cel puțin noi, la DNA, verificăm câteva informații în acest sens. Aștept de la Poliția Română să se implice, să aloce resurse și să facă o prioritate din prinderea acestui inculpat. O să vedem dacă este plecat din țară sau nu (…). Ne bazăm în primul rând pe polițiile naționale a 190 de state. În acest moment inculpatul Ghiță Sebastian este dat în urmărire internațională pe teritoriul a 190 de state din lume”, a spus Kovesi la Europa FM.

Pe numele lui Ghiță a fost emis un mandat de arestare în lipsă și un mandat european de arestare, după ce a dispărut fără urmă din data de 21 decembrie 2016.

- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...