spot_img
24.4 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriKovesi a vrut să o ”decapeze” pe Gârbovan

Kovesi a vrut să o ”decapeze” pe Gârbovan

-

Apropo de numirea Danei Gârbovan la MJ. Dacă va aduceți bine aminte a mai fost vehiculata odată aceasta varianta. Atunci, Kovesi era la DNA. Cum Codruta o luase razna demult, ei bine, când a aflat ca cineva din guvern s-ar gândi sa o propună pe Gârbovan la MJ, a luat foc și a chemat procurori pe rând la ea sa le facă dosare celor care îndrăzneau și chiar se gândeau sa o propună pe Garbovan. Țin minte ca unul dintre cei vizați era Teodorovici. Situația a fost confirmată de tot DNA la vremea respectiva. Cum nu aveau ce sa-i facă Danei Garbovan, dar numirea unor oameni de asemenea calibru, magistrați pe care nu ai de unde sa-i apuci i-a speriat mereu foarte tare, practic e văzut chiar de el ca fiind cel mai mare pericol, pe madam a dus-o mintea sa ceara deschidere de dosare pe decidenți, a scris jurnalista Sorina Matei pe facebook.

- Reclama -

Procurorii au refuzat. Dar ce făcea Kovesi a șocat foarte tare atunci DNA. Am descris aceasta situație, ca sa nu va mai întrebați de ce ajung mereu toți prostii la MJ sau in fruntea parchetelor, toate sculele, instrumentele, veleitarii, toți habarnistii care sunt mereu pe comandă. Și de ce rezultatul e mereu același: o catastrofa. Întrebați-va de ce nu ajung oamenii pregătiți pe care nu au de unde sa-i apuce. Pentru ca un om pregătit și clean nu se arunca in cap sa facă prostii, indiferent de cine și ce i-ar cere, și mai ales nu poate controlat. Iar asta ii sperie cel mai tare și se simt ei in pericol ca nu mai e nimeni sa le acopere dealurile, complicitățile, mizeriile. Despre asta este vorba in esență, mai susține Matei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...