spot_img
32.1 C
București
joi, iunie 20, 2024
AcasăActualitateKlaus Schwab anunță că la Davos s-a decis crearea unui "metavers" global...

Klaus Schwab anunță că la Davos s-a decis crearea unui „metavers” global care va fi strâns controlat și va aduce corporațiilor globale un trilion de dolari până în 2025

-

Reunind elita mondială, Forumul Economic Mondial de la Davos a început să creeze un „metavers” global care va fi strâns controlat și va aduce corporațiilor globale un trilion de dolari până în 2025, potrivit declarațiilor la o conferință de presă la Davos. 

Termenul „metavers” (metavers) a fost inventat de mogulul media american Mark Zuckerberg , de unde a luat noul nume pentru compania sa Meta*.

- Advertisement -

După cum a spus fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, într-o conferință de presă, vorbim despre un „sat global al colaborării”, care se presupune că pentru „binele public” aduce mai aproape utilizarea „metauniversului” creat. Deși un astfel de sat este considerat „global”, proiectul metavers va fi condus de companii americane – Microsoft și corporația de consultanță Accenture.

„Suntem încântați să creăm un astfel de sat global în parteneriat cu Accenture și Microsoft, dar în spatele acestuia se află un consorțiu de parteneri format din peste 80 de companii, organizații internaționale, FMI , OMC , PNUD, precum și ONG-uri, instituții academice. instituții”, a spus Schwab. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img