spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăhighlightKlaus Iohannis primit pe ușa din dos la Casa Albă/ UPDATE/ VIDEO/...

Klaus Iohannis primit pe ușa din dos la Casa Albă/ UPDATE/ VIDEO/ CONFERINȚĂ DE PRESĂ CU SALA GOALĂ ÎN WASHINGTON D.C

-

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit luni seară, 20.00, ora Bucureștiului, cu vicepreședintele american Joe Biden la Casa Albă.

- Reclama -

Conform anunțului făcut de White House întâlnirea a fost închisă presei.

whiteConform informațiilor transmise de jurnaliștii din delegația oficială, Klaus Iohannis va face declarații la ora 21.30 la Ambasada României din Washington D.C. În traducere diplomatică, partea americană a refuzat o conferință de presă comună și fotografii pentru presă.

UPDATE 21.35: Conferința de presă a lui Iohannis nu poate fi urmărită pe internet, dar FLUX 24 vă prezintă fotografii de la finalul conferinței de presă. Se poate vedea că numai 4 jurnaliste românce au asistat la conferința de presă, PLUS MEMBRII DELEGAȚIEI OFICIALE. Nici un jurnalist american sau străin nu a fost prezent.

4ziaristi4CUPDATE, 21.40: VIDEO INTEGRAL CONFERINȚA DE PRESĂ, LA FINAL SE VEDE SALA GOALĂ. Sunetul e foarte slab. Astea au fost conditțiile tehnice de la Ambasada României din Washington D.C.

O fotografie a fost oferita presei romane de membrii delegatiei lui Iohannis. Între timp, Administrația Prezidențială a prezentat mai multe fotografii pe pagina oficială.

iohannis-bidenPrimirea lui Iohannis este considerată în protocolul diplomatic al Casei Albe la cel mai de jos nivel.

Voi avea o întrevedere bilaterală cu vicepreședintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă”, declara Klaus Iohannis, în declarațiile de dinaintea plecării spre New York, susținute la Palatul Cotroceni.

CUM ESTE ANUNȚATĂ O BILATERALĂ DE CASA ALBĂ?

biletarala

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img