spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăPoliticaKelemen Hunor nu îl vrea pe Bogdan Aurescu în viitorul guvern: NU...

Kelemen Hunor nu îl vrea pe Bogdan Aurescu în viitorul guvern: NU CORESPUNDE

-

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că premierul interimar Sorin Cîmpeanu ar putea face parte din Cabinetul Cioloș, dar actualul ministru de Externe, Bogdan Aurescu, nu corespunde profilului tehnocrat.

„El a candidat pe listele PSD-ului la alegeri. Poate nu a plătit cotizația la zi, dar să spuneți despre Bogdan Aurescu că este tehnocrat, este o exagerare. Puteți să spuneți că este un diplomat bun, că este un ministru de Externe, din punctul dumneavoastră de vedere, acceptabil, dar să spuneți că este tehnocrat, e cam exagerat”, a afirmat, miercuri, Kelemen Hunor.

Întrebat dacă premierul interimar Sorin Cîmpeanu ar fi agreat de UDMR în noul Cabinet, Kelemen a răspuns: „Da. N-avem nimic împotrivă. Cel puțin de când este în cabinet a avut o deschidere, o înțelegere pentru toate problemele din educație. În acest moment n-aș putea reproșa absolut nimic”.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...