spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeKate și Meghan nu au mers la Balmoral din motive diferite

Kate și Meghan nu au mers la Balmoral din motive diferite

-

Ducele de Sussex, prinţul Harry, a ajuns joi la castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia unde a murit în cursul zilei bunica sa, regina Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani, transmite EFEși Agerpres.

- Reclama -

După cum a informat presa locală, fiul cel mic al noului rege, Charles al III-lea, şi al prinţesei Diana de Wales, a fost văzut într-unul dintre vehiculele care intrau pe poarta castelului.

Înainte sosise şi fratele său mai mare, William, ducele de Cambridge, însoţit de unchii săi – ducele de York, Andrew, contele de Wessex, Edward, şi contesa de Wessex.

Ducesele de Cambridge şi Sussex, Kate şi Meghan, nu au călătorit la castelul Balmoral împreună cu soţii lor.

Potrivit presei locale, Kate a rămas la Castelul din Windsor pentru a avea grijă de cei trei copii care joi au început şcoala la un nou colegiu din zonă, în timp ce Meghan a rămas la Londra, dar nu va mai participa la un eveniment de decernare a unor premii, aşa cum era prevăzut.

Harry şi Meghan, care locuiesc în SUA, efectuau săptămâna aceasta o vizită în Europa. Ambii s-au aflat azi în Germania, unde au participat la o competiţie sportivă a militarilor veterani, şi aveau în plan să călătorească în această noapte la Londra pentru a asista la decernarea premiilor unei fundaţii împotriva bolilor pediatrice.

Pe de altă parte, agenţia dpa a transmis că poliţia a dat la o parte barierele care blocau intrarea în Castelul Balmoral pentru a permite oamenilor să depună flori în amintirea reginei. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...