spot_img
25.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeJustiția îl pune la punct pe primarul din Sighet

Justiția îl pune la punct pe primarul din Sighet

-

Tribunalul Maramures s-a pronunțat in Dosarul nr.692/100/2021 având ca obiect cererea formulată de primarul municipiului Sighetu Marmatiei privind DIZOLVAREA Consiliului Local Sighet, în sensul RESPINGERII CERERII formulata de catre Vasile Moldovan. De asemenea, instanța de judecată a dispus OBLIGAREA reclamantului la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 6.500 lei în favoarea consilierilor locali care au formulat și cerere de intervenție accesorie în dosar. Sentința este DEFINITIVĂ, afirmă pe Facebook viceprimarul PNL Din Sighet, Daniela Onița Ivașcu.

- Reclama -

În cadrul Ședinței Consiliului Local de astăzi așteptam măcar scuze din partea primarului, acest lucru însă nu s-a întâmplat. Poate această soluție va reuși să schimbe modul de raportare al primarului la Consiliul Local și implicit la viceprimar, în sensul că un Consiliu Local funcționează pe principii democratice și nu autoritare și impuse. Toți cei aflați în serviciul public ar trebui să înțeleagă însemnătatea misiunii care o au și să se comporte ca atare. Acest fapt nu este echivalentul ”campaniei electorale permanente”, ci înseamnă să respecte legea, să-i implice și să-i asculte pe cei care îi reprezintă, mai spune Ivașcu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...