spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăhighlightJurnalistul DNA din TVR acuză un judecător de la Înalta Curte că...

Jurnalistul DNA din TVR acuză un judecător de la Înalta Curte că este omul SRI

-

Jurnalistul Alex Costache din TVR, cunoscut ca un apropiat al DNA, îl acuză pe judecătorul Iulian Dragomir de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) că este omul SRI.

- Reclama -

Dragomir a decis să nu accepte mandatele de arestare pentru cei 4 israelieni implicaţi în dosarul Truică şi în cazul cărora DNA a cerut arestare, mandat acceptat iniţial de Curtea de Apel Braşov.

Dragomir este unul dintre magistraţii abilitaţi să emită mandate de siguranţă naţională (MSN) la cererea SRI, prin intermediul procurorului general. Ca sa o spunem mai pe sleau, „Iulica” este notoriu in sistemul de Justitie ca fiind omul SRI, a scris Costache duminică seară pe facebook.

Misterul se adanceste in acest caz. Dupa ce probe din 2007-2008, care îi incriminau pe Steinmetz şi Truică, au ajuns de la SRI la DNA abia în 2015, iata ca un judecator considerat in sistemul de Justitie ca fiind apropiat de SRI anuleaza mandatele de arestare in lipsa pe numele miliardarilor evrei care i-ar fi putut turna pe multi de la varful politicii romanesti, mai spune jurnalistul TVR.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img