spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriJurnalist #rezist: Trump e de acord cu scrisoarea lui Giuliani

Jurnalist #rezist: Trump e de acord cu scrisoarea lui Giuliani

-

Un editorialist CNN il acuza pe Giuliani ca, din lacomie, a lovit o tara aliata care se chinuie sa scape de coruptie. Eu ma intreb daca daca nu cumva faptul Giuliani a luat banii nu indica si o aprobare discreta de la domnul presedinte Trump. Ceva, un facut cu ochiul (wink, wink), ca sa se stie ca populistii de la Bucuresti sunt amici cu aia din Washington. Acum Trump ar trebui sa-l concedieze pe acest avocat al sau macar sa se distanteze de el in chestiunea scrisorii. Ca n-o face inseamna, dupa mine, ca e de acord discret cu ce spune Giuliani – si in acelasi timp e impotriva Departamentului de Stat, care a dat deja un mesaj ferm la adresa scrisorii, a scris pe facebook Lucian Mîndruță, un cunoscut susținător al protestelor rezist.

Ceea ce nu ar fi de mirare. Administratia Trump e oricum toxica chiar pentru ea insasi, nu mai vorbim de America…Oricum, e de remarcat ca scandalul a ajuns abia acum pe prima pagina in State. Stay tuned, mai afirmă Mîndruță.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...