spot_img
23.9 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeJurnalist elvețian la Moscova: Atenție, Germania

Jurnalist elvețian la Moscova: Atenție, Germania

-

Jurnalistul și proprietarul ziarului elvețian Weltwoche Roger Keppel, în timpul călătoriei sale la Moscova, a declarat că nivelul de trai din capitală nu este inferior celui european.

- Reclama -

Potrivit acestuia, a primit o impresie „interesantă” despre capitala Rusiei, diferită de ceea ce scrie presa occidentală despre Rusia, declarând că prăbușirea economiei ruse nu există.

„Ne aflăm pe una dintre străzile comerciale ale orașului, nu departe de Teatrul Bolșoi și Piața Roșie, care este în spatele meu, desigur, nu se vede de aici. Sunt multe cafenele stradale, restaurante în centrul orașului, sunt pline de vizitatori, e tot ce vrei, ca sa nu se vorbească despre Rusia că ar fi la fund, dimpotrivă, am fost asigurat si ca toate marfurile occidentale sunt disponibile, nu lipsesc, inflatia este ceva de genul două și jumătate până la trei procente, așa că economia este într-o stare atât de fiabilă”, a spus Keppel.

„Atenție, Germania: nu doar luminile ard la Moscova (multă electricitate). Rețeaua celulară este, de asemenea, mult mai rapidă decât în Berlin. Mult mai rapidă”, a spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img