Judecătoarea Adriana Stoicescu: Vom fi toți la muncă la noul canal, burdusiți de dosare penale, spre gloria și mărirea noii Religii

0
402

de Adriana Stoicescu, judecător, Tribunalul Timiș

Nimic nu poate distruge apetenta politicianului roman pentru minciuna.Pentru ca numai asa se poate explica obsesia pentru desfiintarea sectiei speciale. Inconsecventa discursului public si aberatiile exhibate cu o senintate greu de egalat ascund, de fapt, dorinta obsesiva pentru reintoarcerea judecatorilor sub papucul terorii si al controlului politic. Este de-a dreptul hilar, daca nu ar fi dezastruos, cum politicientii isi dau cu stangul in dreptul in incercarea de a-si motiva obsesia.

Pe rand, sectia a fost un instrument politic pentru dirijarea magistratilor, apoi un mod de a acoperi magistratii corupti sau un detergent pentru magistratii infractori. Este ineficienta pentru ca nu munceste destul, dar daca ar scoate dosare pe banda rulanta ar fi criticata pentru ca abuzeaza psihic magistratii.Este incredibil cat puteti fi, dragi politicienti, de penibili. Toate eforturile voastre au fost canalizate pentru a face sectia nefunctionala si ineficienta .Cum sa functionezi cu 5 procurori dintr-o schema de 15? Fara conducere numita si fara suficienti politisiti? Cu stiva de dosare preluate de la DNA si nestiind de fapt, de ce sa te apuci mai intai? Cum sa muncesti cand zi de zi esti tocat ca maine vei disparea? Cand o imensa adunare de papagali iti repeta ca sectia este dusmanul nr. 1 al independentei magistratilor ?

Nu ar fi mai simplu si mai onest sa veniti si sa spuneti ceea ce ganditi, de fapt?“Nu vrem sa se afle adevarul. Nu vrem sa se afle cate abuzuri s-au comis, cati magistrati au fost distrusi, cate vieti nenorocite. Vrem ca minciuna sa fie intronata ca adevar absolut.”

Sectia speciala este cel mai mare dusman al politicienilor corupti, dornici sa controleze si sa execute magistratii prin dosare facute la comanda. Sectia speciala este cel mai mare dusman al minciunii ridicate la rang de lege, care a dominat ultimii 20 de ani ai societatii romanesti.

Ceea ce nu intelegeti, dragi politicieni, este ca minciuna asta va va costa pe toti. Cand veti ajunge dvs sau cei apropiati in postura de victime colaterale, judecati de un om terorizat, in baza unui protocol renascut din propria-i cenusa, santajat ca a fluierat in biserica in urma cu un secol, pe un ton neortodox, ei bine, sa nu incercati sa va plangeti .Nu va mai fi nimeni sa va asculte. Vom fi toti la munca la noul canal, burdusiti de dosare penale, spre gloria si marirea noii religii, justitia pe rit nou.

PS nu va mai chinuiti sa ajustati numarul de like uri, stiu foarte bine deja cati oameni citesc…