spot_img
10.1 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăActualitateJudecătoarea Adriana Stoicescu, replică dură după ”sfaturile” șefului misiunii SUA privind Justiția:...

Judecătoarea Adriana Stoicescu, replică dură după ”sfaturile” șefului misiunii SUA privind Justiția: Aștept momentul în care femeia de serviciu de la ambasada Trinidad Tobago ne va explica cum să contopim pedepsele. Iar instalatorul ambasadei Nigeriei ne va lumina ce pedepse să dăm la furtul de găini

-

Astept momentul in care femeia de serviciu de la ambasada Trinidad Tobago ne va explica cum sa contopim pedepsele. Iar instalatorul ambasadei Nigeriei ne va lumina ce pedepse sa dam la furtul de gaini. Acolo suntem. Astia suntem. Astia ne sunt conducatorii, a reacționat pe facebook judecătoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timiș după declarațiile șefului misiunii SUA la București privind Justiția din România.

- Reclama -

Însărcinatul cu afaceri al SUA la București, David Muniz, a declarat într-un interviu pentru G4Media.ro că America are un interes ”reînnoit” privind justiția din România. El a salutat decizia coaliției guvernamentale de desființare a Secției Speciale, dar a spus că amendamentul care prevede existența unui aviz CSM pentru trimiterea în judecată a magistraților ”transmite un semnal greșit”.

Șeful misiunii SUA în România a mai spus că ”încurajează guvernul și coaliția reformiste” să adopte legea de desființare a Secției Speciale fără acest amendament.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img