spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateJudecătoarea Adriana Stoicescu: În țara lui Papură Vodă, condusă de jumătăți de...

Judecătoarea Adriana Stoicescu: În țara lui Papură Vodă, condusă de jumătăți de om călare pe jumătăți de iepure șchiop, hoțul strigă hoții. Într-un dispreț halucinant la adresa evidenței și adevărului, hăulind prin munți și văi de dor de cătușe, niște hobiți, adunați parcă din toate colțurile pământului, mint

-

de Adriana Stoicescu, judecător Tribunalul Timiș

- Reclama -

In tara lui Papura Voda, condusa de jumatati de om calare pe jumatati de iepure schiop, hotul striga hotii. Intr-un dispret halucinant la adresa evidentei si adevarului, haulind prin munti si vai de dor de catuse, niste hobiti, adunati parca din toate colturile pamantului, mint.Cu nerusinare, cu incapatanare, cu convingere.Mint cu fete senine, cu miere otravita pe buze, cu aerul ca ne fac noua, prostilor un mare bine.

Cat puteti, fratilor, minti? Cat puteti jigni? Cat de mici puteti fi ca sa ne insultati tuturor inteligenta?

De zece ani tara asta e guvernata, parca, doar prin puterea catuselor.De zece ani judecatorii sunt vanati precum hotii de cai, in cautarea gloriei unora care au descoperit placerea puterii de a dispune de vietile altora.

Azi aveti tupeul sa veniti sa mintiti din nou. Uneori va invidiez..Ce fel de putere este asta, care va da aripi? Puterea de a rezista nemiscati, tinuti in picioare doar de minciuna….Ce fel de zeu va calauzeste?Cum va puteti privi in oglinda, stiind ca tot ce spuneti este o mare minciuna?

Azi, o mana de muieri, asa cum le catalogati voi si fanii-adulatori ai minciunii, minti inguste si suflete mici, bieti robotei, azi, aceste femei v-au dat o lectie de demnitate, un cuvant pe care ma indoiesc ca il intelegeti.Suntem putini, poate prea putini in fata hoardelor de mincinosi, dar, va asigur, ca astia care suntem vom lupta pana la ultima picatura de sange pentru adevar. Pentru a arata lumii intregi adevarata voastra fata, mancata de cangrena minciunii.

Mintiti cat vreti. Noi suntem aici sa spunem adevarul pe care si voi il cunoasteti.Biete suflete mici, aveti obligatii, ca orice argat… stim asta.Noi nu avem.Decat fata de Cel in fata Caruia am jurat sa aplicam si aparam Legea si Constitutia.Si, mai ales, sa aparam oamenii de cei ca voi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img