spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăActualitateJudecătoarea Adriana Stoicescu: Deci, roz cu galben, cu magenta, cu verde, cu...

Judecătoarea Adriana Stoicescu: Deci, roz cu galben, cu magenta, cu verde, cu albastru și iar roz, da prăfuit…

-

de Adriana Stoicescu, judecător

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie roz pentru întâlnirea oficială de astăzi cu împăratul Japoniei.

- Advertisement -

Rochia lui Carmen Iohannis este lungă până la genunchi, iar mânecile sunt puţin mai scurte decât nivelul cotului. De remarcat este faptul că rochia are un fin imprimeu realizat cu o nuanţă mai deschisă a culorii roz.

Aceasta a fost accesorizată cu o curea de mărgele galbene, prinsă la capăt cu o fundă tot galbenă. Carmen Iohannis a ales să poarte o pereche de pantofi roz prăfuit şi o poşetă de mici dimensiuni cu detalii verzi, galbene, albastre şi roz.

„Este o rochie complexă, din brocart cu mătase, în cromatică de primăvară. Este o ținută unicat, special creată pentru această vizită”, a declarat designerul Andreea Tincu, cea care a creat rochia, potrivit unica.ro.

Totodată, Prima Doamnă a ales să poarte o manichiură îndrăzneaţă, unghiile sale având culoarea anului, viva, magenta. Spre deosebire de Carmen Iohannis, împărăteasa Japoniei a purtat un costum deux pieces galben, pantofi bej, iar manichiura acesteia a fost una naturală.

Deci, roz cu galben, cu magenta, cu verde, cu albastru si iar roz, da prafuit…..

Brocart si funda, imprimeu si detalii, margele si unghii indraznete si… si….

Viata mea e completa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img