spot_img
22.1 C
București
miercuri, mai 31, 2023
AcasăAnalizeJudecătoarea Adriana Stoicescu: Că nu aveți mama și tata, ci doar surogat...

Judecătoarea Adriana Stoicescu: Că nu aveți mama și tata, ci doar surogat de părinți, am înțeles. Că urâți oamenii, am înțeles. Că aveți impresia că Timișoara e moșia voastră, ei, aici trebuie să vă opriți!

-

de Adriana Stoicescu, judecător

- Reclama -

Că nu aveți mama și tata, ci doar surogat de părinți, am înțeles. Că urâți oamenii, am înțeles. Că aveți impresia că Timișoara e moșia voastră, ei, aici trebuie să vă opriți!

Nu mai aveți strop de rușine, nu mai aveți limite! In Timișoara sunt mii de vârstnici care, ce să vezi, nu au internet. Au, in schimb, presa scrisă. Însă, minți luminate au decis că prăpăditele alea de chioșcuri deranjează și trebuie desființate. TOATE!

Acu, vin eu politicos și vă întreb: chiar nu aveți limite? Nu vă e rușine să vă bateți joc de părinții și bunicii care au făcut posibilă, ieșind în stradă în 89, descălecarea voastră aici?

Nu pot spune mai mu!t, dar asta o voi striga in gura mare: Rușine! Nu meritați nici să vă apropiați de orașul ăsta, nici să îi rostiți numele! Puteți să pozați cât doriți in buni creștini, nu sunteți altceva decât niște caricaturi!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img