Judecătoarea Adriana Stoicescu: Autosuficienți până la implozie, genialii noștri conducători au reușit să transforme nația într-o glumă a istoriei

0
803

de Adriana Stoicescu, judecător, președintele Tribunalului Timiș, preluare facebook

Lipsiti de substanta, dar autosuficienti pana la implozie, genialii nostri conducatori au reusit sa transforme natia intr-o gluma a istoriei.

Cum s-or fi simtind militarii de cariera obligati fiind sa prezinte onorul unor “aparitii” cu pretentii de oameni de stat?
O armata umilita, decimata si aratata cu degetul pentru esecurile altora.

Cum se mai suporta medicii, obligati sa minta, la fel ca in vremurile sinistre, umfland, conform dorintelor corifeilor zilei, cifrele unui dezastru?
Cum s-or privi in oglinda stiind ca trimit acasa, sa moara in liniste, zeci de bolnavi, a caror singura vina e ca inca traiesc?

Cum asteapta, oare, dascalii, inceperea anului scolar, stiind ca ii asteapta o noua etapa de scalambaiala in fata calculatoarelor, zambind fortat unor prunci care vor invata sa tina stiloul intre degete in format PDF?

Ce sanse sa avem?
Cu mult timp in urma un rege nebun al Danemarcei, revolutiona societate cu reformele lui, spunand ca “nu e obigatoriu, daca suntem saraci sa fim si ignoranti”
Noi am transformat scoala intr-o rusine nationala si dascalii in ciuca bataii beizadelelor care maine ne vor hotari destinele.

Tara distrusa de comunisti si natie aruncata la cosul de gunoi de cei care ar trebui sa o ajute sa prospere….asta am ajuns.
Cu gena supuseniei si lasitatii, in timp ce toata planeta o pune de o noua revolutie, romanul va astepta restartul pe malul marii.
Cu o bere in mana, scuipand seminte ”pa” langa cos, injurand Curtea Constitutionala ca a macelarit o noua lege mirobolanta care ar permite arestarea fara termen a celor care mananca iaurt cu gust de iaurt si nu cu gust de rahat, asa cum au dispus guvernantii.

In anul de gratie 1945, ministrul de interne spunea “avem lege, pe asta, cat de slaba, dar ii arestam si apoi completam legea”.
Amatori….
Acesta este un pamflet dureros